Zeehonden kijken met de "ZEEHOND" vanaf Ameland

Aan boord van Robbenboot de "Zeehond" zeehonden kijken op de waddenzee.

Laatste nieuws: vanaf 15/2 vertrekken we vanuit de jachthaven, oude steiger te Nes (achter de Piraat)


Het in 1996 in de vaart gebrachte passagiersschip "Zeehond" heeft een ruime en warm aangeklede salon waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar u ook bij minder mooi weer door de grote panoramaruiten vanaf iedere plaats een riant uitzicht over het wad heeft. Het royale zonnedek is afsluitbaar door middel van een schuifdak waardoor u ook met slechte weersomstandigheden comfortabel buiten kunt zijn.

Kindvriendelijk
De "Zeehond" is een kindvriendelijke en vooral kindveilige boot door de geheel dichte omheining rondom het schip en de aanwezigheid van een speelzaal voor de kleintjes. Na het bezoek aan het Robbeneiland wordt deze geopend en is er o.a. voor ieder kind een kleurplaat van de boot beschikbaar.


Tijdens de tocht geeft schipper Mario u een duidelijke uitleg. In combinatie met de routebeschrijvingen en de zeekaarten in de tafelbladen krijgt u een heldere kijk op het waddengebied.
Aan de scheepsbar helpt schippersvrouw Adinda
u graag aan een verse kop koffie of een "Robbenslok". Bij het Robbeneiland is er ruimschoots gelegenheid om de zeehonden vanaf zeer korte afstand te bekijken.

Hondvriendelijk

 Het meenemen van honden (in alle soorten en maten), mits aangelijnd, is toegestaan én gratis. Vers water is altijd voorhanden.

 

 

 

 

 

Kijk hier voor de juiste ligplaats.
De boot heet de "Zeehond"!
Ligplaats MS

 

Nu weet u waarom een Robbentocht met de "ZEEHOND" één

van de állerleukste attracties is die Ameland te bieden heeft.