Rondvaartbedrijf "de Zeehond"

De comfortabele boot "Zeehond" biedt
u een aangename rondvaart over de
waddenzee met bezoek aan de robbenbank.

Het schip
De "Zeehond" is een zeewaardig schip dat in 1996 door Hans & Jannie Boven (oud-eigenaren) specifiek voor de Robbentochten is ontworpen. Zo heeft het schip een diepgang van slechts 85 cm en is met zijn breedte van 8 meter bijzonder stabiel. De twee 350 pk sterke motoren zorgen er ook bij tegenstroom voor dat het schip een verrassend hoge snelheid kan ontwikkelen.

Comfort
Het comfort aan boord ligt op een hoog nivo omdat er veel aandacht is besteed aan isolatie van trilling en geluid die uit de machinekamer afkomstig zijn. Dit draagt in belangrijke mate bij aan een prettig verblijf aan boord. Om de passagiers een optimaal uitzicht te bieden is de salon niet in het schip verzonken maar gelijkvloers met de buitendekken en uiteraard voorzien van grote ramen.

Zonnedek
Vanaf het hooggelegen zonnedek welke eenvoudig en snel overdekt kan worden d.m.v. een elektrisch bediend schuifdak zodat u in alle weersomstandigheden comfortabel buiten kunt zijn, is het uitzicht helemaal fantastisch! Ook de transparante zijramen kunnen apart van elkaar én van het schuifdak desgewenst open en/of dicht gedaan worden waardoor u heerlijk beschut kunt genieten van de zon!

Kinderen
Onderin de boot is een aparte speelzaal van 50m2 ingericht die na bezichtiging van de zeehonden wordt opengesteld en waar kinderen naar hartelust kunnen spelen of een mooie kleurplaat kunnen maken. Speciaal voor kinderen is er de mogelijkheid om na de Robbenbank een bezoek te brengen aan de stuurhut en achter het grote roer te gaan staan. Een uniek fotomoment voor de ouders!

De

De

De