Altijd al eens, tijdens uw zomervakantie op Ameland, naar een ander buureiland willen gaan?
Vaar mee met MS Zeehond en ervaar het comfort van ons schip!
Deze prachtige vaart neemt u mee langs de Zuidkant van Ameland en Terschelling waarbij u zich geen moment hoeft te vervelen.
We vertrekken vanaf de veersteiger Nes op Ameland en we komen aan in de gezellige haven van West-Terschelling. Speciaal voor deze dagtocht kunt u onderweg vers gemaakte soep en overheerlijke gehaktballen kopen. Frisdrank, alcoholische dranken, tosti’s etc is altijd aan boord verkrijgbaar. De overtocht duurt ca. 2,5 uur.

U dient vroegtijdig tickets telefonisch/per mail te reserveren! U ontvangt een mailbevestiging met de factuur (PDF). Na betaling is de vaart definitief en gelden de algemene en annuleringsvoorwaarden!

*Online reserveren is niet mogelijk en andere kortingen zijn niet van toepassing op deze vaarten*

Waddenhoppen (enkele reis) vanaf Ameland en/of Terschelling is ook mogelijk!

Fietsen/eigen E-bikes/fietskarren kunnen worden meegenomen tegen betaling. Gehuurde E-bikes mogen alleen mee indien dit is doorgegeven aan de verhuurder. Houdt u er rekening mee dat er (spat) zeewater op komt? Soms is het handig(er) om fietsen/E-bikes te huren op Terschelling… U heeft dan ook de service i.v.m. lege accu/lekke band. Wij nemen max. 20 E-bikes mee!

In 2024 varen we vanaf Ameland naar Terschelling vv op de onderstaande data:

  • Vrijdag 19/7
  • Zaterdag 3/8
  • Zondag 18/8

Bel/mail voor vertrektijd vanaf Ameland /Terschelling en andere informatie naar 0519-554600 of mail [email protected]!